Specialiteiten Mooi by Kirsten

Rosacea


Rosacea is een veelvuldig voorkomende chronische huidaandoening. De aandoening kenmerkt zich door rode vlekken in het gelaat, voornamelijk op de wangen, de neus, de kin en het voorhoofd. In sommige gevallen zit de uitslag ook op de borst, de oren, in de nek of op de haargrens. Naast deze vlekkerige roodheid kunnen ook teleangiëctasieën, papels en papulopustels (puistjes) te zien zijn. Vanwege deze puistjes wordt de aandoening ook wel acne rosacea genoemd, maar dit heeft niets met acne te maken.

De aanpak van MOOI by Kirsten

Doel is de huid in conditie te brengen en te houden zodat de ontstekingen geen kans meer krijgen.
Tijdens een adviesgesprek wordt uw huid geanalyseerd en worden er vragen gesteld over oa uw algemene gezondheid, voedingspatroon en welke producten / behandelingen u al heeft gebruikt. Er wordt precies uitgelegd welke behandelingen er in de praktijk worden gegeven en wat u thuis zelf moet doen om tot een MOOI resultaat te komen en te blijven. 


Deze gevoelige huid vraagt speciale zorg!

Wilt u advies op maat? Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek.


 

Huidverslapping

Naarmate we ouder worden gaan celvernieuwing en huidfuncties trager werken. Door geleidelijke vermindering van celvernieuwing, collageen- en elastineproductie verslapt de huid en ontstaan de eerste rimpels. De huid wordt minder doeltreffend in het vasthouden van vocht. Het verdedigingsmechanisme van de huid wordt trager en de huid wordt gemakkelijk beïnvloed door schadelijke milieu invloeden.

Voor de behandeling van huidveroudering en rimpels adviseer ik de huidverbeterende producten en behandelingen van  Decaar, aangevuld met de nutricosmetics van LavieSage . 

Wilt u advies op maat? Maak een  afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek.
Pigmentvlekken

Hyperpigmentatie van de huid kan zich voordoen onafhankelijk van type huid en leeftijd. Zwangerschap (zwangerschapsmasker), zon, gebruik medicijnen (zoals anticonceptie), hormonale onevenwichtigheden en milieuinvloeden zoals, vrije radicalen kunnen een negatieve werking hebben op de huid.

Voor de behandeling van pigment- en levervlekken (ouderdomsvlekken) adviseer ik de producten en behandelingen van Decaar in combinatie met de nutricosmetics van LavieSage.

Wilt u advies op maat? Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek .